background

NEWS

Hardwell interview in Barcelona + Cobra becomes Dance Smash!

Hardwell interview in Barcelona + Cobra becomes Dance Smash!

Het grootste radio station van Nederland en diens dochterstation Slam!FM hebben de single "Cobra" van Hardwell bekroond met zowel een 538 Dance Smash en een GrandSlam. "Cobra", die geprimeurd is op MTV USA en inmiddels maar liefst 1.000.000 views op YouTube heeft, is bovendien de officiële anthem van Energy - The Network, één van de grootste indoor events van Europa wat zal plaats vinden op 3 maart in de Jaarbeurs, Utrecht. 

Hardwell kan gezien worden als één van de meest succesvolle producers en DJ's van dit moment.
De pas 24-jarige Hardwell is in oktober als hoogste Nederlander binnen gekomen, op nummer #24, in de populariteitspoll van de DJ MAG Top 100. In 2010 en 2011 had Hardwell internationale successen met onder andere zijn samenwerking met Tiësto en Chuckie en remixen voor onder andere Taio Cruz, Armin van Buuren en Martin Solveig. Vandaag komt tevens zijn release "Spaceman" wereldwijd uit.
 
Robbert van de Corput, beter bekend als Hardwell, is al vanaf zijn zesde bezig met het maken van muziek. op 13-jarige leeftijd startte hij zijn DJ carrière en op zijn 14de tekende hij zijn eerste platencontract. Na jarenlang een naam te hebben opgebouwd als DJ, scoorde hij in 2008 ook zijn eerste hit, met "Never Knew Love". In 2009 volgde zijn internationale doorbraak met zijn "Show Me Love vs. Be" bootleg, de klassieker van Robin S. en tracks van Steve Angello en Laidback Luke.
 
Hardwell speelt zaterdag 3 maart a.s. in de PLAY area op ENERGY, met o.a. Tiesto, Fedde le Grand, Sander van Doorn en Eric Prydz
 
Wij gingen afgelopen maand mee met de jonge ster naar Barcelona, waar hij moest draaien als onderdeel van zijn tour. Bekijk hier het volledige interview!